Projektbeskrivelse

Du skal ikke springe over, hvor gærdet er lavest lige i dette tilfælde. Du skal gå den lange vej og udarbejde en grundig projektbeskrivelse, der kommer rundt om alle facetterne i dit projekt.

Projektbeskrivelsen er hele grundlaget for din ansøgning. Det er den, du plukker i og den du senere konsulterer, hvis du kommer i i tvivl om retningen i projektet - når du har fået bevilget pengene...

Det kan være en afgørende hjælp at have en på sidelinjen, der sørger for, at du går hele vejen i projektbeskrivelsen, bl.a.:

  • får udarbejdet SWOT-analysen
  • får beskrevet ALLE interessenter
  • husker at lave målbare mål
  • udarbejder en realistisk forretningsplan

I en travl virksomhed er det svært at prioritere ressourcer til nye projekter og så slækker man måske på udholdenheden. Men man skal være udholdende for at løbe nye projekter i gang. Derfor er det oplagt at få ekstern hjælp, der er vedholdende og sørger for, at projektet bliver grundigt beskrevet. 

henriksdatter.dk er vedholdende, hjælper med at skrive, sætter fingeren på de ømme punkter og sørger i sidste ende for, at projektbeskrivelsen er 100% gennemarbejdet.

Afhængigt af projektets omfang og organisationens eller virksomhedens projektmodenhed, vil hjælp til at få udarbejdet en grundig projektbeskrivelse typisk koste fra kr. 15.000 excl. moms.

Antallet af søgemuligheder varierer alt efter projektets tema, din status som ansøger samt støttens størrelse.

Projektbeskrivelse skræddersyet til dit projekt af henriksdatter.dk

Uden Marianne Henriksens hjælp til at udarbejde projektbeskrivelse, skrive ansøgningen og holde retningen var vi aldrig kommet i mål.

Anbefalinger