Menupunktet Formidling
Mangler du ord
Kontakt henriksdatter.dk

Formidling & Kommunikation


Indhold til hjemmesider

Indhold til hjemmesider

Få altid en ekstern til at skrive eller gennemse indholdet på din hjemmeside, inden du publicerer. For du er garanteret hjemmeblind på dit eget indhold og ser ikke fejl og indforståetheder. Jeg vil gerne lave indhold til din hjemmeside, og jeg stopper ikke, før vi begge er tilfredse.

Indhold til hjemmeside

Korrektur

Korrektur

Uanset om du er en ørn til at stave og sætte kommaer, så er det altid pengene værd at hyre en ekstern part til at læse både små og store tekster igennem. Al erfaring viser, at man er blind på sine egne tekster.

Korrektur

Hjælp til projekt

Hjælp til projekt

Er dit projektarbejde ved at vokse dig over hovedet, eller har du ganske enkelt ikke tid til at få udarbejdet en ordentlig beskrivelse af dit projekt? Henriksdatter.dk kan skrive både din projektbeskrivelse og din projektrapport, så indholdet er i orden.

Hjælp til projekt

Tekstforfatter Aarhus

Freelance tekstforfatter

Står du og mangler ord, så vil henriksdatter.dk rigtig gerne hjælpe dig. Fx kan jeg skrive ordene til din hjemmeside, pressemeddelelse, folder, artikel, bog, LinkedIn- og Facebook-opdateringer eller noget helt syvende. Vi taler om det og finder en løsning, du er tilfreds med.

Freelance tekstforfatter