Fortæl de gode historier

De gode historier og fortællinger flytter verden. Vi kender det fra dagspressen, hvor enkeltsager stiller spørgsmålstegn ved lovgivningen og lovgiverne.

Det er de positive fortællinger, der kan anskueliggøre en kompliceret problemstilling. Ligesom der er de gode historier, der kan sælge viden eller produkter.

Hvis du har svært ved at få øje på de gode historier, så kan du starte med at spørge ud i lokalet: Har vi gode historier at fortælle? Du kan også begynde at tune din bevidsthed ind på at få øje på dem. Problemet er ofte, at vi har svært ved selv at få øje de positive aftryk, vi sætter.

Mangler I at få øje på og få fortalt de gode historier i artikler, på Facebook, i rapporter eller på hjemmesiden, så I kan skyde genvej og få jeres interessenter eller kunder til at forstå jeres komplicerede budskab?

De positive historier kan være med til at formidle en meget kompleks problemstilling.

Gode historier er vejen ind i de fleste hjerter og hjerner. Den gode historie kan bane vejen for mere omfattende og tung information om et emne.

Om at fortælle den gode historie af henriksdatter.dk

Få øje på dine gode historier og få hjælp til at fortælle dem. De kan udgives og versioneres på hjemmeside, i nyhedsbreve, i artikler og bøger.

Kontakt henriksdatter.dk