Anbefalinger - kun de bedste


Korrektur Kommunen.dk

Korrektur

Marianne har et skarpt blik for både de overordnede linjer og de små, vigtige detaljer. Hun har bistået os med redigering af vores avis målrettet kommunale beslutningstagere, og det har hun gjort på særdeles kompetent vis. Marianne er vidende, grundig, flittig og sprogligt skarp, og desuden er hun godt selskab, som spreder engagement og humør. Min bedste anbefaling.
 

Anni Kristensen, (tidl.) redaktionschef på kommunen.dk

Kommunen.dk

redaktør "Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt" anbefaling

Redaktør & sparringspartner

Et afgørende tiltag for, at jeg kom i mål: En god redaktør som kunne guide, udfordre og ikke mindst hjælpe med at styre i mål, så jeg faktisk fandt ud af, at *nu* var bogen ved at være færdig. Jeg er selvudgiver og har arbejdet sammen med Marianne Henriksen som redaktør - de allervarmeste anbefalinger herfra.

Laura Vilsbæk, direktør og bestyrelsesmedlem. Bestyrer også onlineuniverset nyibestyrelsen.dk

Besøg nyibestyrelsen.dk

Korrektur og indhold på Gurubogen

Korrektur

Jeg havde fornøjelsen af at nyde godt af Mariannes kompetencer i forbindelse med et omfattende bogprojekt, GURUBOGEN. Marianne skulle bidrage med grundig indholds- og korrekturlæsning på ikke mindre end 400 ganske komplekse business-sider.

Ikke alene læste hun yderst kompetent korrektur, men hun kom også med relevante indspark til indhold og opbygning af bogen. Hendes indsats har været en uvurderlig hjælp i forhold til, at GURUBOGEN endte med at blive så tilfredsstillende, som den gjorde...

Jonathan Løw, Listen Louder 

Besøg Gurubogen

Konsulentbistand til udvikling af ny hjemmeside og webshop

welovewool.dk

Marianne Henriksen bistod mig, da jeg skulle have udarbejdet en helt ny hjemmeside med tilhørende webshop.

Marianne er rigtig god til at strukturere skriftlig og visuel information, så hjemmesiden welovewool.dk nu kommunikerer sit budskab tydeligt og fejlfrit.

Marianne er vedholdende og sørger for, at man bliver holdt til ilden, så der bliver publiceret noget.

Strikonista Hanne Lehrskov, welovewool.dk

welovewool.dk

redaktør forlag anbefaling

Forlagsredaktør

Marianne Henriksen evner i særlig grad at se udviklingsmuligheder samtidig med, at hun har et solidt og kompetent greb om den daglige drift.

Hun giver altid en hjælpende hånd samtidig med, at hun arbejder meget selvstændigt og ansvarligt.

Marianne bidrager altid aktivt til den bedste løsning af opgaverne.

Marianne har haft en helt central rolle på Hjælpemiddelinstuttet og har drevet Hjælpemiddelinstituttets Forlag med meget sikker hånd - og pen.

Niels Erik Mathiassen, direktør, Hjælpemiddelinstituttet 

Se Boghylden

Samarbejde

Generelt kan jeg sige, at Marianne er empatisk, god til at samarbejde tværfagligt og strategisk, opbygge og vedligeholde netværk, god til at analysere konkrete situationer og opgaver og er hurtig til at få overblik.

Marianne er god til at lytte og forholde sig til kollegaer, nye opgaver og til at tage ansvar for de mange opgaver, der skal løses - uden at hun mister det gode humør.

Vellidt og god kollega og medarbejder.

Jakob Thaysen, konsulent, Region Midtjylland 

Om Marianne Henriksen

Iværksætterpilot anbefaling

Sparringspartner

Marianne har været en super sparringspartner på projektet, Robotic Ultrasound, og især specifikt på fondsansøgningen til Iværksætterpilotordningen.

Marianne havde god indsigt og forståelse for fonden og dens retningslinjer, hvilket lettede arbejdet med få gjort ansøgningen skarp og præcis ift. Innovationsfondens krav.

Desuden blive stavefejl, slåfejl og små detaljer rettet og præciseret.

Jeg kan kun give Marianne min anbefaling til hjælp med fondsansøgninger. 

Søren Pallesen, Robotic Ultrasound

Læs om Robotic Ultrasound

Trygfonden Anbefaling

Fundraiser

Uden Marianne Henriksens hjælp til at udarbejde projektbeskrivelse, skrive ansøgningen og holde retningen var vi aldrig kommet i mål.

For os var det en uoverkommelig opgave selv at få beskrevet projektet, og bevare overblikket og have snor i alle detaljerne. Vi er i høj grad praktikere, så det ligger ikke lige for at skrive hverken projektbeskrivelser eller ansøgninger for os.

Vi kan derfor anbefale at bruge Marianne som fundraiser og skribent. Hun kender det velfærdsteknologiske område rigtig godt, hvilket var en stor hjælp for os - vi skulle ikke forklare detaljer og sammenhænge, for dem har hun styr på.

Kirsten Rud Bentholm, Teknologi i Praksis

Tryg via kommunikation

Uddannet fundraiser

Marianne er visionær, vidende, velstruktureret og grundig som person og i besiddelse af en sikker fornemmelse for hvad der kræves af et godt projektkoncept, såfremt det skal være funding egnet.

Jeg er ikke i tvivl om, at Marianne mestrer fundraiserhåndværket, - nu skal vi bare have de rigtige projektkoncepter og kunder på banen.

Marianne medgives derfor hermed mine bedste anbefalinger !  

Marianne Henriksen har gennemført Up Front Europes fundraiseruddannelse december 2014. 

Lotte Jensen, Up Front Europe

Besøg Up Front Europe