Om Marianne Henriksen

Bag virksomheden Funding+Formidling by henriksdatter.dk står Marianne Henriksen, som kan hjælpe din virksomhed eller organisation med formidling, projekter og fundraising.

Marianne Henriksen har arbejdet med formidling af faglig viden og projektledelse siden hun blev cand. mag. i fagene litteraturhistorie og informationsvidenskab i 1990.

Hun har arbejdet i et elselskab i Sønderjylland, en handelsskole i Skanderborg, et  videncenter for velfærdsteknologi og et miljøcenter i Aarhus.

Marianne Henriksen tilbyder derfor at løse dine forskellige formidlingsopgaver fra korrektur og redigering til generering og vedligehold af indholdet på din hjemmeside. 

En sideeffekt af vidensformidling og projektledelse på meget forskelligartede arbejdspladser er, at en ny interesse er vokset frem og er blevet til den 3. kompetence, som Marianne Henriksen tilbyder, nemlig fundraising.

Fundraising forener på smukkeste vis formidling og projektledelse, for man skal være god til begge disipliner for at have succes som fundraiser. Marianne Henriksens evne som lyttende og engageret sparringspartner kommer også i spil i forbindelse med fundraisingen.

Marianne Henriksen vil gerne i dialog med andre mennesker, se de nære, skæve og perspektiverende vinkler og fortælle historier i såvel trykt som elektronisk form. 

Tillid

Formidling, projektledelse og fundraising er en tillidssag, så henriksdatter.dk garanterer fuld fortrolighed i alle samarbejder.

Fakta

Betalingsbetingelser: Netto 14 dage
Bank: Sydbank
CVR: 33 67 28 02