Henriks datter kan kontaktes her

Kontakt henriksdatter.dk

Ring eller skriv til Marianne, hvis du har brug for at vide mere om henriksdatter.dks ydelser. Jeg ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed eller organisation med kommunikationsopgaver.

Måske mangler du hjælp til at komme i gang, skrive eller komme videre med en bog/udgivelse, vedligehold af din hjemmeside, artikler om din virksomhed eller projekt, korrektur af en vigtig bog, udarbejdelse af årsberetning, projektledelse, fundraising eller en anden interessant opgave.

Alle samarbejder starter med, at vi forventningsafstemmer, så vi sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om opgaven og får den løst til alles tilfredshed.

Gå til referencer for Marianne Henriksen

Send en mail eller ring

Mail til Marianne Henriksen

Telefon +45 40 80 69 25

Kom på besøg

Gratis rådgivning


Ring og få 15 minutters
gratis rådgivning, hvis du
har en interessant projektidé
eller har en udfordring med
en bog, artikel eller fonds-
ansøgning.

Kig bagud og tænk fremad...

 

Vi taler om netværk og fællesskab i stor stil nu om dage. Vi opsætter alle mulige regler og søger hele tiden efter nye former, der kan facilitere netværk og fællesskab. Jeg tænker, om fællesskab og netværk i virkeligheden ikke bare handler om, at vi skal have brug for hinanden og dele efter behov. Sådan gjorde man, da jeg var barn på landet. Så måske skal vi, når vi skal opfinde nye former, bare kigge tilbage på det, der virkede, men som vi har haft rasende travlt med at smide ud...